NÄYTTEILLEASETTAJALLE

Kutsukortit 300 kpl ja julisteet 15 kpl (max A3) on toimitettava galleriaan viimeistään perjantaina 2,5 viikkoa ennen avajaispäivää.

Sähköinen lehdistötiedote ja CV, 2-4 kpl teoskuvia tietoineen: teoksen nimi, valmistumisvuosi, tekniikka on toimitettava viimeistään 2 viikkoa ennen avajaisia osoitteeseen info@kauno.fi

Jos mahdollista, toimita teosluettelon tiedot ennen näyttelyä osoitteeseen info@kauno.fi. Lopullinen teosluettelo tehdään ripustuksen aikana.

Näyttelytilan vuokra on maksettava Kauno ry:lle viimeistään kaksi viikkoa ennen näyttelyn alkamista.

Ripustuspäivät maanantai klo 10.00–20.00 ja tiistai klo 10.00–18.00

Lehdistötilaisuus tiistaina klo 12.00

Avajaiset tiistaina klo 18–20.00

Purkupäivä viimeinen näyttelyn aukiolopäivä, sunnuntai klo 16–18.00

Taiteilija voi aloittaa ripustuksen omatoimisesti jo sunnuntaina edellyttäen, että edellinen näyttely on purettu sitä ennen. Sunnuntaina aloitettavasta ripustamisesta on sovittava näyttelysihteerin kanssa erikseen. Ripustajalla on tässä tapauksessa vastuu lukita ovet ja huolehtia muista käytännöistä näyttelysihteerin ohjeistuksen mukaan.

Galleria Uudessa Kipinässä on valaistusmahdollisuuksina lämmin ja luonnonvaloloisteputket, seinäpesurit ja spotit. Kirnu on pimennettävissä.

Teostensa myyntihinnasta päättää näytteilleasettaja. Kauno ry vähentää myyntihinnasta provisionsa (30 %).

Näyttelyn ripustamisesta ja purkamisesta vastaa näytteilleasettaja. Henkilökunta avustaa isojen töiden ripustuksessa työvuorojensa puitteissa. Gallerialla on käytössä tavanomainen ripustusvälineistö. Näytteilleasettaja vastaa teosten esittämiseen tarvittavasta laitteistosta. Näytteilleasettaja voi vuokrata jotakin esityslaitteistoa Uudessa Kipinässä pidettävään näyttelyyn myös Kauno ry:ltä tai Lahden Taiteilijaseuralta. Laitevuokrista sovitaan näyttelysihteerin kanssa erikseen.

LOGOT

UusiKipina_logoTeksti

UusiKipina_logoTeksti punainen pohja

UusiKipina_logoTeksti tumma pohja 

UusiKipina_logoTeksti Lime pohja

kulma

ulkokuva

taitmaine